Här kommer en närmare presentation av oss nyinvalda i styrelsen🥳
2024-05-08 15:59:27
FRK-Styrelse-Insta-1

Åsa Ceder- ordförande

"Hästar har varit en del av mitt liv sedan skolåldern och jag har genom livet haft flera egna hästar. Båda mina döttrar har ridit här på Finntorp och min yngsta dotter rider fortfarande på ridskolan. Jag började rida själv på ridskolan i våras. Min yngsta dotter har egen häst uppstallad här på gården, så vi tillbringar mycket tid i stallet tillsammans! 

Jag är utbildad kemiingenjör, men jobbar sedan 14 år tillbaka med säkerhets- arbetsmiljö- & miljöfrågor på ett globalt företag. Säkerhetstänket är viktigt för mig både på och utanför arbetsplatsen."

 

Birgitta Nilsson- vice ordförande

"Jag kallas för Gittan och vi flyttade till Finntorp för 1,5 år sen. Jag är uppvuxen med hästar & ponnyer sedan barnsben, hästarna var ett familjeintresse! Jag har tävlar med parhästar i körsport på landslagsnivå i 15 år, har deltagit i 3 stycken VM och många mästerskap runt om i Europa. Jag bodde i Tyskland i 5 år och jobbade i ett handels- och utbildningsstall, ett 4-spannsstall med 25 hästar att rida & köra varje dag. Det känns extra bra med närheten till Finntorps fina, välutbildade hästar utanför fönstret när man inte längre har egna.

Jag jobbar med marknadsföring/reklam i tryckt och digital form, sedan 20 år tillbaka samt med automatiserade flöden och IT i affärsprocesser. Så det blir mycket bild och grafik om dagarna. När ledig tid finns jagar jag gärna i skog och mark med min sambo och skjuter lerduvor. Annars blir det mest husrenovering."

 

Helene Sveronius- kassör

"Min hästbakgrund börjar med att börja på ridskola när jag var 9 år där jag fortsatte tills jag fyllde 40, då jag äntligen kunde köpa min första egna häst. Jag tycker mycket om dressyr och mysiga uteritter i fin terräng.

Jag arbetar på ett stort läkemedelsbolag med ansvar för process- och systemutveckling. Där leder jag ett globalt team där vi tillsammans skapar förbättringar för verksamheten.”

Jenny Ceder- ledamot

“Hästar och Finntorp har alltid varit en betydelsefull del av mitt liv. När jag var liten började jag rida på Finntorps ridskola och under flera år spenderade jag varje dag här på gården. Nu är jag tillbaka tack vare min dotter som rider på ridskolan. 

Jag arbetar på ekonomiavdelningen i Flens kommun och ansvarar bland annat för vår kundreskontra, stiftelser och olika utbildningsprocesser.“

 

Ylva Larsson- ledamot

“Jag har ridit hela mitt 33-åriga liv och tävlat nationell ponnydressyr som Junior. 2016 tog jag ridlärarexamen på Strömsholm och började därefter jobba som ridinstruktör. Jag är ibland instruktör på helgkurserna här på Finntorp. Ibland tar jag med min häst Dino, en gentleman e. Sandro Hit, för en skön träningsweekend även för oss! Tillsammans har vi startat både hoppning, dressyr & fälttävlan.

Jag arbetar som Brand Manager för ett hårvårdsmärke hos en frisörgrossist, det innebär att jag arbetar med marknadsföring både mot återförsäljare som Lyko, Kicks mfl, frisörer och slutkunder. Jag håller också privatlektioner och ridweekends som ridinstruktör vid sidan av, mest för att det är så roligt!”